erb
Koně - hřebci, testace, prodej
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Přehlídky plemenných koní budou letos dvě

Přehlídky plemenných koní budou letos dvě



o Přehlídky budou opravdu dvě, 4. a 11. března

o Hlavním smyslem je zvýšit bezpečnost diváků a zajistit, aby si přišli na své jak děti a laická veřejnost, tak odborníci a chovatelé.

o První přehlídka bude začínat v jedenáct hodin a to předváděním plemenných hřebců na ruce, nejdříve těch, kteří jsou v majetku ZH Písek (rozdělení do skupin), poslední kategorie budou hřebci soukromých chovatelů (ti mohou po dohodě vystavovat na obou přehlídkách – info. Ing. Štěrbová 734 741 651).

o Ve dvanáct hodin bude zahájen doprovodný program (Minikoně, čtverylka ZH Písek, Pietr van Diphoorn, dámské sedlo, ovladatelnost v kládě, vystoupení NH Kladruby nad Labem s.p.o., zápřeže, vystoupení Policie ČR atd.)

o Po celou dobu akce bude možná prohlídka stájí, občerstvení, stánek s jezdeckými potřebami a možnost povozit děti na poníkovi.

o Druhá přehlídka bude začínat stejně, v jedenáct hodin předvádění na ruce. Ve dvanáct bude začínat první skákání s plemeníky (2189 Heartvit ZH, 2187 All Star, 2049 Go-On, 1942 Warness ZH, 1946 Cocain, 2109 Iniesta, Zaval v.h. Enkershof a další.

o V mezičase předvedení ovladatelnosti s chladnokrevnými plemeníky

o Na závěr bude skákání ve volnosti nejdříve s mladými plemeníky CS 2315 Capibara a 2316 I‘m Jaguar.

o Poté bude následovat Oblastní kolo skoku ve volnosti čtyřletých klisen ČT.

o Po celou dobu akce bude možná prohlídka stájí, občerstvení, stánek s jezdeckými potřebami a možnost povozit děti na poníkovi.