erb
Koně - hřebci, testace, prodej
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Byli jsme v Martinicích i v Tlumačově

Byli jsme v Martinicích i v Tlumačově



Datum konání:
9.8.2015

Martinický šampionát mladých koní byl pro zástupce ZH úspěšný. Finále šampionátu pětiletých absolvovalo bezchybně 12 dvojic, mezi nimi byli i oba písečtí hřebci. V rozeskakování se nejlépe dařilo Jaroslavu Jindrovi s klisnou Kigali po otci 1345 Heartbreak ZH, druhý skončil Marek Hentšel s plemenným hřebcem Pandrholou po Padinus a třetí a zároveň poslední bezchybný z rozeskakování byl Tomáš Navrátil na hřebci Hip-Hop, který je také synem 1345 Heartbreaka ZH. Nejrychlejší ze všech byl hřebec 1942 Warness ZH sedlaný Ing. Jakubem Štěrbou, ale ten bohužel jednou chyboval a skončil čtvrtý. 

Finále pro sedmileté a osmileté hřebce, klisny a valachy (handicap - pro sedmileté hřebce, klisny a valachy - 135 cm - pro osmileté hřebce, klisny a valachy - 140 cm) se zúčastnil Lauro Star (1154 Qiuck Lauro Z  x Lopez 17) a 1558 Galandro ZH. Prvně jmenovaný se po čistém základním kole kvalifikoval do rozeskakování, kde skončil ve velmi tvrdé konkurenci devátý. 

Chladnokrevní zástupci se vydali oslavovat 90. výročí založení hřebčince Tlumačov a na chovatelskou výstavu Moravského svazu chovatelů koní. Zde se představili i v oblíbené sulkové čtverylce.

Fotografie z obou akcí naleznete zde:http://www.zemskyhrebcinecpisek.cz/galerie